MAKLUMAN

Salam Sejahtera

"TEMPAHAN DIBUKA SEMULA,
"MULAI 1 JAN 2015
"




Terima Kasih ;)

Monday, April 2, 2012

Tempahan Rubber Stamp nama (khat - Khufi/nasakh/raqah)






SALAM SEJAHTERA AND SALAM UKHUWAH
FOR READERS AND BLOGGER..^^)

Tempahan Masih dibuka hingga akhir 2014
 harga Promosi - 10% utk TEMPAHAN 3 NAMA dan KEATAS..

"inginkan kelainan pada tulisan nama, 
design cop jawi seumpama ini.. boleh digunakan sebagai office stamps, 
cop tanda nama dibuku, sebagai hadiah untuk rakan dan sebagainya.."

berminat untuk tempahan?

disini ada beberapa contoh DESIGN dan JENIS COP untuk pilihan anda


[A] - DESIGN 

I. untuk design tulisan khat nasakh, riqah dan diwani sahaja




II. untuk design khat Khufi sahaja
III. untuk design khat kufi sahaja


Harga Design :


DESIGN II DAN III
1. (offer design) RM 15 utk setiap perkataan ( khufi Sahaja )
Cth : Ahmad ( 1 perkataan ) Daniel ( 1 perkataan ) = RM 30

DESIGN I
2. RM 10 utk setiap perkataan sama ada 
( khat nasakh @ riqah @ diwani @ farisi )


---------------------------------------------------------------------------------------

* Cadangan Nama cop : minimum 2 perkataan nama (adalah lebih baik) 
untuk tulisan kelihatan lebih jelas & ringkas pada cop

cth : Muhammad Anuar



[B] -  UNTUK RUBBERSTAMP 

Pakej (B) Rubber Stamp dengan (Ink)
"PRESS AUTO STAMP" 
RM 55

rubber stamp RM35 + harga design = RM ?


Pakej (C) Rubber Stamp biasa (tanpa Ink)
RM 25
rubber stamp RM15 + harga design = RM ?



+ KOS PENGHANTARAN / POSTAGE :

RM10 (Semenanjung / sabah/ sarawak) 
RM25 (brunei)

sila hantarkan maklumat seperti ;

1. Nama Rumi & Jawi
2. A) No. Design cop
3. B) Pakej rubber stamp
4. No telefon dan Alamat (untuk urusan tempahan)

Contoh :
    1. Muhammad Iskandar  ( محمد اسكندر  ) 
2. Design No. (II, a) 
3. Rubberstamp ( Pakej A) 
4. 0134567890, 
5. Alamat Penghantaran :
                            No.2, Jalan Bahagia 1, Taman Ceria, 
     72000 Negeri Sembilan.

hantarkan maklumat anda ke email saya 
> al.razi88@gmail.com  atau
>  whatsapp ke 0132281963

maklumkan tempahan anda
ke no 0132281963 (Anuar).


"sebarang pertanyaan / cadangan 
sila tinggalkan diruangan komen entry ini"
 ~Thanks~

17 comments:

  1. salam..nak tempah macam mana encik..
    no.fon ngan email detail takda.?..

    saya nak buat ni..urgent..untuk company...
    tulisan khat saya dah ada...

    ReplyDelete
  2. w'slm.. sory late.. sy hanya menerima tmphn utk buat khat n cop nama jawi shj. klu nk wat sbrg tmphn email sy "al.razi88@gmail.com" or msg di no "0132281963"

    ReplyDelete
  3. kalau aku bagi design khat tughra kau boleh buat tak?

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum...boleh tak ana nak tayer skit...yang rubber stamp offer rm20+rm10 tu termasuk dgn harga charge design skali ke tak? kalu sekali dgn harga design...mcam mane kiraannya?

    ReplyDelete
  5. waalaikumsalam, oh sory, chargh design yg sy maksudkn kalau namanya terlalu panjang, utk pakej (offer) RM20 ringgit tu + kos penghantaran 10 = 30, harga design trmasuk sekali dlm harga RM20 tu offer sehingga 10 mei ni shj.. tq

    ReplyDelete
  6. tuan azraie : mksud design sndiri, just tmph ruberstamp shj ke? kebiasaannya sy hanya ambil utk temphn design skali cop..

    ReplyDelete
  7. berapa lame tempoh yang diambil untuk menyiapkan tempahan nama? :)

    ReplyDelete
  8. inshallah, 1 or 2 minggu da siap..

    ReplyDelete
  9. ermmm...mcmmane ye...design sendiri sekali dgn cop la..boleh ke?

    ReplyDelete
  10. Saya ada emel saudara..mohon untuk check..dari salmansahak@gmail.com

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum. ada promosi lagi tak :) dah telepas la pulak 15julai -.-"

    ReplyDelete
  12. maaf cik fazira.. harga promosi dah habis.. :)

    ReplyDelete
  13. Salam .
    Masih boleh buat tempahan lagi?
    Harap respond asap. =)

    ReplyDelete
  14. Salam .
    Masih boleh buat tempahan lagi?

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum
    Sy nak buat logo utk product sy
    Dlm tulisan kufi dgn rubber stamp utk company.. masih terima tempahan...

    ReplyDelete